Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

PREVIEW

Fókuszban a kilógók kora

A generációs viselkedési trendek hatása a COVID utáni időszakban, interjútechnikák a Post-Covid időszakban egy tapasztalt fejvadásztól, áremelések az Egyesült Államokban, és egy szerencsétlen generáció Kínában...

Fókuszban a prémium és tömeg stratégiai trendek

A gazdagok, akik nem költik a pénzüket, interjútechnikák a Post-Covid időszakban egy tapasztalt fejvadásztól, áremelések, és egy golfikon látványos bukása... jövő heti témáinkból.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Fókuszban a modern kommunikációs megoldások

Kommunikációs hagyományok és a social media megoldásai 2022-ben, manipuláció, globális üzleti hírnév, és egy masszív nyári filmkínálat... jövő heti témáinkból.

Fókuszban a modern kommunikációs megoldások

Árpolitika és prémium árazás 2022-ben, a Kazidomi szárnyalása, befolyásolás és megtévesztés a munkahelyeken, nagy zenészek legjobb portrémozijai... jövő heti témáinkból.

PREVIEW: Fókuszban a modern kommunikációs megoldások

Prémium online megoldások alkalmazása, a szervezetfejlesztés kiemelt témája: a befolyásolás, tizedik Bundesliga győzelmével hasít a Bayern München… jövő heti témáinkból.

Friss.

top.