Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Culture

KezdőlapCulture

Yoko Ono ellentmondásos világa

Yoko Ono személyét máig nehéz tárgyilagosan megítélni, hiszen nemcsak a Beatles táborát osztotta meg, de John Lennon tragikus meggyilkolásáig szinte nem volt ember, aki rokonszenvezett volna vele.

ICONS: David Hockney

David Hockney brit művész egyik korai műve, a jól ismert medencemotívumot ábrázoló festmény, amelyet több mint 40 éve nem láthatott a nyilvánosság, hamarosan 20 millió dollár körüli becsült összeggel kerül árverésre.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

GAME/MATCH: 10 sportfilm az utóbbi évekből

Csarnokok és ringek, stadionok és sportpályák - mind-mind termékeny talaj a filmkészítők számára az emberi teljesítőképesség és kitartás bemutatására.

EGOT! (2. rész)

Sir Elton John elnyerte karrierje első Emmy-díját, ezzel ő lett a 19. ember, aki Emmy-, Oscar-, Tony- és Grammy-díjat is nyert – és ezzel elérte az úgynevezett EGOT-státuszt.

EGOT! (1. rész)

Sir Elton Johnt már régóta élő legendaként tartjuk számon. Legújabb kitüntetésével múlt héten belépett az EGOT exkluzív klubjába, ezzel pedig ő a 19. művész, aki mind a négy nagy díjat (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) bezsebelhette karrierje során.

Atelier Jolie: Angelina Jolie butikká alakította Basquiat utolsó otthonát

Érdekes ingatlanra tett szert Angelina Jolie, amikor átvette azt az East Village-i épületet, ahol a neoexpresszionista festőóriás, Jean-Michel Basquiat utoljára élt.

ICONS: Denis Villeneuve

"A második film sokkal inkább akciófilm, mint az első rész. Izmosabb.” Korunk egyik legmeghatározóbb rendezője, Denis Villeneuve február 29-én tér vissza a Dűne második részével.

10 film, amit már alig várunk 2024-ben

2024 izmos évnek ígérkezik a mozikban. A Dűne folytatáson át a Deadpool 3-ig... összegyűjtöttünk 10 mozifilmet, amit már nagyon-nagyon várunk idén.

TOP 10 cikkek 2023: #5 ICONS: Kendrick Lamar

Kendrick Lamar "To Pimp A Butterfly" című albuma megelőzte a Radiohead 1997-es korszakalkotó "OK Computer"-jét, és minden idők legjobbja címet érdemelte ki a Rate Your Music közösségi oldalon.

TOP 10 cikkek 2023: #8 OSCAR 2024: 10 film, ami dominálni fogja az Oscar szezont

A nagy őszi fesztiválok véget értek, csakúgy, mint a regionális filmszemlék (Cannes, Velence, Toronto…). Mint minden évben, máris elkezdődtek a találgatások, vajon kik lesznek a következő év Oscar estjének főszereplői.

EMERGENCE: Aukciós ritkaságok a sneaker rajongóinak

A Sotheby's legújabb árverésén a Nike történetének egy kiemelkedő darabja kerül bemutatásra - egy autós csavarral.

ICONS: SZA

Az éppen egy éve, december 9-én megjelent SOS, SZA második albuma kétségkívül az év egyik legfontosabb lemeze volt, amit ebben az évben újra és újra elővettünk.

Friss.

top.