Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Culture

KezdőlapCulture

Megint a régi nóta: Grammy 2023 jelölések

Nincs új a nap alatt, a korábbi évek Grammy-kedvencei dominálják a jelöléseket.

ICONS: Taylor Swift

Taylor Swift tizedik stúdióalbumával az énekesnő ezúttal is bebizonyította, marketing területen talán ő ma a legprofibb a zenevilágban.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

10 év horror (2. rész)

Az elmúlt évtized horrorfilmjei az ijesztgetési faktor mellett olyan témákat boncolgattak, mint a gyermekkori trauma, a rasszista erőszak, vagy éppen a kapzsiság és a családi titkok.

10 év horror (1. rész)

Az elmúlt évtized horrorfilmjei az ijesztgetési faktor mellett olyan témákat boncolgattak, mint a gyermekkori trauma, a rasszista erőszak, vagy éppen a kapzsiság és a családi titkok.

Halloweeni klasszikusok

Már nincsen egészen két hét halloweenig, tehát kapcsold le a villanyt, reteszeld be az ajtókat, csekkold le a térerőt, és helyezkedj el a halloweeni filmek legjobbjai között!

ICONS: Karl Lagerfeld

A jövő évi MET főszereplője a Chanel, a Fendi és a Chloé kell, hogy legyen... Merthogy a 2023-as kiállítását egyenesen Karl Lagerfeld tervezőnek szentelik.

Kanye, a hip hop divat félelmetes zsenije

Kanye West már nem csak a zeneipar kedvenc elborult zsenije, hanem elmondható, hogy a divatvilágban is egyre gyakrabban a trendek előtt jár.

Will Smith: Emancipation

Az Apple izgatottan várta az Emancipation film forgatását Whipped Peter történetéről, amiben Will Smith játszotta volna a főszerepet. …aztán hirtelen elcsattant egy pofon.

Minden út Velencébe vezet

A Velencében a napokban is zajló "Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica" tulajdonképpen a világ legelső filmfesztiválja. Az elmúlt húsz év Arany Oroszlán-díjas filmjei közül válogattunk...

Mo’ Money, Mo’ TV

Melyek minden idők legprofitábilisabb sorozatai? Bizony A trónok harcát hiába keressük a tízes listán, helyette viszont itt van nekünk Homer Simpson és sok-sok vígjáték sitcom...

Praktikus, innovatív, Miyake

Elhunyt az innovatív ruháiról híres japán divattervező, Issey Miyake, aki többek között 100 garbót készített az Apple alapító Steve Jobsnak.

A jó művészek másolnak, a nagy művészek lopnak

A különbség aközött, hogy "kalapot emelünk" egy másik zenész előtt inspirációért, vagy hogy az ügyvédjük megvádol bennünket szerzői jogok megsértésével, hatalmas. Néha azonban elég pár millió dollár is...

Friss.

top.