test
Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Culture

KezdőlapCulture

Snootworld: David Lynch animációs filmterve

David Lynch, az Elefántember, a Twin Peaks és a Kék bársony kultikus rendezője május 25-én az X-en lengette be, hogy hamarosan, egészen pontosan június 5-én visszatér valamivel.

5. Neon Film Festival, Cannes

Sean Baker Anora című filmjével zsinórban ötödik Arany Pálmáját vihette haza az amerikai filmgyártó- és forgalmazó NEON Cannes-ban.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Furiosa: A Mad Max Saga alulteljesített az ünnepi hétvégén

Hollywood nagy reményeket fűzött a "Furiosa: A Mad Max Saga" című filmhez, ám a produkció nem hozta a várt eredményeket és jelentősen alulteljesített a tengerentúli kasszáknál.

Túl a Dioron: 5 új francia divatmárka

Párizs ma is az haute couture, a butikok, műtermek és a divat presztízsének szélesebb értelemben vett hatalmas örökségével büszkélkedhet. Nézzük most mi van a Dioron és a Louis Vuittonon túl!

Velencei Biennálé: Mindenütt külföldiek!

„Foreigners Everywhere” Adriano Pedrosa a 60. Velencei Művészeti Biennálén rendezett nagyszabású, nemzetközi kiállításának sokértelmű, nyugtalanító címe szándékosan a kifejezés lehetséges politizáló értelmezéseivel játszik.

ICONS: Nicole Kidman

Hollywoodi legendák gyűltek össze április 27-én, hogy megünnepeljék Nicole Kidmant, aki életművéért megkapta a rangos AFI Life Achievement Awardot, az Amerikai Filmintézet által adományozott legmagasabb kitüntetést.

A divat az álmodozásról szól, és arról, hogy másokat is álomra késztessünk: A legnagyobb olasz divatmárkák (2. rész)

Az olasz divat híres ruhamárkák, történelmi divatházak és csúcskategóriás tervezők széles sorával rendelkezik, amelyek mind-mind hozzájárultak a mai divat megszületéséhez.

A divat az álmodozásról szól, és arról, hogy másokat is álomra késztessünk: A legnagyobb olasz divatmárkák (1. rész)

Az olasz divat híres ruhamárkák, történelmi divatházak és csúcskategóriás tervezők széles sorával rendelkezik, amelyek mind-mind hozzájárultak a mai divat megszületéséhez.

Egy messzi-messzi galaxisban: George Lucas kasszasikerei

George Lucas, akinek kasszasiker-hagyatéka több szempontból is páratlan, május 25-én, a 77. cannes-i filmfesztivál záróünnepségén kapja meg munkásságáért a tiszteletbeli Arany Pálmát.

ICONS: Richard Serra

85 éves korában elhunyt az amerikai képzőművészet egyik utolsó nagy ikonja, aki karrierje alatt óriási léptékekkel alakította át a szobrászat fogalmát.

Feltámad poraiból a Sógun

Szerencsére még mindig vannak olyan írók és rendezők, akik megpróbálnak epikusnak ható tévéműsorokat készíteni, több-kevesebb sikerrel. A sógunnak úgy néz ki sikerült!

ICONS: Donald Glover

Donald Glover kétségkívül az egyik legizgalmasabb és legeredetibb hang ma Hollywoodban, aki íróból lett komikus, majd rapperként tűnt fel, hogy aztán színészként folytassa...

Friss.

top.