Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Culture

KezdőlapCulture

ICONS: Miley Cyrus

Bár még csak 30 éves, Miley Cyrus máris tapasztalt veteránnak számít az iparágban. A "Flowers" hatalmas sikere után ma jelent meg új albuma, az "Endless Summer Vacation".

Ázsia Expressz

Idén rekordszámú ázsiai származású színészt ismertek el Oscar-jelöléssel, élükön Michelle Yeoh-val a "Mindent, mindenkor, mindenhol" című filmből, aki a legjobb színésznőnek járó díj talán legnagyobb esélyese.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A zene mögött

A történelem során számtalan olyan zenész és producer dolgozott, akiknek a szerepe a zeneiparban óriási befolyással bír, de a közvélemény gyakran nem ismeri vagy észre sem veszi őket.

ICONS: John Williams

Minden idők egyik legelismertebb filmzeneszerzője idei Oscar jelölésével ötvenharmadjára száll versenybe, amellyel Walt Disney 59 jelölése után ő a második legtöbbször jelölt személy a díj történetében.

Nagy költségvetés, nagy hatás

A gyakran több százmilliót kóstáló nagy költségvetésű filmek évtizedek óta a szórakoztatóipar alappillérei, és jelentőségüket nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Óvatoskodás: Grammy 2023

Bad Bunny fergeteges nyitánya, Kim Petras erőteljes beszéde és a fél évszadát ünneplő hiphop tette a vasárnap estét emlékezetessé.

ICONS: Kendrick Lamar

Kendrick Lamar "To Pimp A Butterfly" című albuma megelőzte a Radiohead 1997-es korszakalkotó "OK Computer"-jét, és minden idők legjobbja címet érdemelte ki a Rate Your Music közösségi oldalon.

Pozitív meglepetések: Oscar jelölések 2023

A márciusi Oscar jelöléseit már az elmúlt hónapokban sokan előre jelezték. Persze a legtöbb betalált, de vannak azonban egész szép meglepetések is!

Avatar: vizuális csúcsprodukció a mozikban

James Cameron blockbusterének folytatása, az "Avatar: A víz útja" világszerte 1,928 milliárd dollárt hozott ezidáig, ezzel pedig mindössze öt film előzi be jelen pillanatban a bevételek történetében.

Élet a (punk) királynő halála után

Vivienne Westwood halálát követően sokan elgondolkodtak azon, hogy mi lesz a márkával, ha a névadó már nem lesz a cég élén.

TOP 10 cikkek 2022: #6

A big vandal deal!

TOP 10 cikkek 2022: #10

Álomgyári sztereotípiák: az orosz gonosz

Friss.

top.