Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Culture

KezdőlapCulture

A minyonok visszatérnek

Az Illumination nagy dobása, a Gru 3,7 milliárd dolláros globális bevételével a legnagyobb hasznot hozó animációs film franchise. Két éves csúszással, a minyonok most végre visszatérnek!

…még mindig figyel!

A valóságshow-k ma talán népszerűbbek, mint valaha, és a befolyásuk a világra jelenleg is megfigyelhető-, a legkülönbözőbb műfajokban.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

ART / SUMMER

Egy nyaralás alkalmával a kikapcsolódás és a pihenés az elsődleges, de a legjobb, ha közben kulturális élményekkel is gazdagodhatunk! Kiállítás ajánló a nyárra...

Az MTV hőskora (2. rész)

Az MTV nemzedékeket jelölt meg, trendeket állított fel, sok-sok évvel a YouTube megjelenése előtt új módokat adott a zene élvezetére, sőt a zeneipar legnagyobb neveit segített elindítani.

Az MTV hőskora (1. rész)

Az MTV nemzedékeket jelölt meg, trendeket állított fel, sok-sok évvel a YouTube megjelenése előtt új módokat adott a zene élvezetére, sőt a zeneipar legnagyobb neveit segített elindítani.

More Stranger

Csaknem három év várakozás után a Stranger Things végre visszatért, az új epizódok körüli felhajtás töretlen maradt, és ismét lenyűgöző nézettségi statisztikákat produkál a Netflix számára.

Fesztiválra fel! (vol. 2)

Európa javarészt június végétől indítja a fesztiválszezont, így a múltkori amerikai ajánló után csekkoljuk le az öreg kontinens legígéretesebb nyári rendezvényeit is!

It’s a latin world!

Éppen öt éve történt, hogy a „Despacito” listavezető lett az Egyesült Államokban, és további 15 héten át maradt a slágerlista élén, ezzel pedig történelmet írt.

Personal Shopper

Zendaya, Rihanna, Kristen Stewart, és akik mögöttük vannak: Tara Swennen, Law Roach, Jahleel Weaver… ők napjaink legbefolyásosabb és legtehetségesebb stylistjai.

2022 – Egy régi/új nyár a mozikban (1. epizód)

2022 végre egy izmos nyári filmkínálattal érkezik az elmúlt két év csonka COVID-os terméséhez képest, és valamiféle visszaigazításnak látszik a pandémia előtti világ elvárásaihoz.

75. Cannes: A mozi ünnepe egy háború árnyékában

Az idei cannes-i filmfesztivál a mozi sokadik újjászületését ünnepli olyan nagyágyúkkal megerősítve, mint David Cronenberg és Baz Luhrmann.

Zene nélkül mit érek én?

Az utóbbi években sorra kapjuk a komoly életrajzi mozikat nagy zenészekről... a 2000-es évek legjobbjai közül válogattunk.

Friss.

top.