Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Lessons

Erasmus a pandémia utáni EU-ban (2. rész)

Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programja az 1987-es indulása óta több mint 3,3 millió diák mobilitását segítette elő az európai közösségen belül.

Erasmus a pandémia utáni EU-ban (1. rész)

Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programja az 1987-es indulása óta több mint 3,3 millió diák mobilitását segítette elő az európai közösségen belül.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Egy háború finanszírozása

Az EU szankciók életbelépésével az orosz import ugyan visszaesett, de néhány ország, például Kína és Törökország drasztikusan növelte gazdasági kapcsolatait a háborús országgal.

A holland dilemma

Hollandia központi elhelyezkedésével, erős csővezeték-infrastruktúrájával és az egész kontinensre kiterjedő kapcsolataival megkülönböztetett szerepet játszik Európa „melegen tartásában” ezen a télen.

A YEAR AGO: Az Entitled generáció

Az Entitled generáció nem segítséget, hanem elsősorban támogatást és tiszteletet, elismerést akar egy nehéz, kemény döntésekkel teli élet utolsó szakaszához.

Elon Musk: egy image pusztulása

Musk nyilvános megítélése minden évben pusztul egy kicsit. Pár évvel ezelőtt még generációja egyik legzseniálisabb emberének tartották, azóta viszont napvilágot látott néhány dolog a múltjával kapcsolatban.

Küszködik a font (is)

Bár a font némileg magához tért, azonban a szeptember 27-ei árfolyam - ami mindössze 1,07 USD - még mindig messze van az egy évvel ezelőtti 1,36 USD-hoz.

Zsugorfláció

A zsugorfláció gyakorlata, azaz az eladási áremelés helyett a termék tartalmának csökkentése évtizedek óta tart, de az utóbbi években egyre szisztematikusabbá és kifinomultabbá vált.

Az új óriás

A Warnes Bros. Discovery nyilvánosságra hozta egy ingyenes streamingszolgáltatásra vonatkozó terveit, amelyet még idén szeretne elindítani.

EU: Nagy a tét

Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke beszédet mondott az EU helyzetéről és kihangsúlyozta: “A tét nagy, és nemcsak Európa, hanem Ukrajna és az egész világ számára”.

Helyi kiszervezés

A kutatások szerint a call centerek kiszervezési piaca 2021-2031 között várhatóan 5,7%-os CAGR-rel fog fejlődni.

COVID SALES?

A világjárvány elején az egyik korai jóslat az volt, hogy a nagyvárosok, mint például New York és London olcsóbbá válnak. A szakértők nem is tévedhettek volna nagyobbat.

Friss.

top.