Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Lessons

A YEAR AGO: Az Ambitionists generáció dühe (3. rész)

Követelőzők. Nyomulósak. A korábbi generációk a fenti jelzőkkel illetik az Ambitionists képviselőit, és lehet, hogy nem járnak messze az igazságtól. Az Ambitionists generáció mégis több ennél.

Találja meg a helyét!

Annak ellenére, hogy egyre több munkavállaló tér át home office-ra, az irodahelyiségek iránti kereslet mégsem csökken ugyanilyen mértékben.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Apple és a szakszervezetek/ Kiszámíthatatlan kínai ingatlanpiac

Egy Apple-üzlet dolgozói mélyreható hatást gyakorolnak az amerikai munkaügyi helyzetre, a Moody's 2021 közepe óta 91 leminősítést adott ki a magas hozamú kínai ingatlanfejlesztőkre.

Infláció és a közvélemény megítélése

A G7-országokban az árak több mint 9%-kal emelkedtek, és bár a fizetések sok gazdaságban nőttek, nem tudnak lépést tartani az emelkedő árakkal.

A piaci rés keltése

Az induló vállalkozások kudarcának elsődleges oka, hogy nem tudnak megfelelő terméket kínálni a célpiac számára.

Ragadós amerikai infláció / Brit nehézségek

Bár az inflációs helyzet az Egyesült Államokban elég erősnek mondható, az Egyesült Királyságban talán még ennél is rosszabb a helyzet.

A Kína-Afrika kapcsolat

Kína és Afrika kapcsolatát két szó határozza meg: adósság és infrastruktúra: az elmúlt két évtizedben Kína bankjai milliárdokat kölcsönöztek az afrikai kormányoknak utakra, kikötőkre és repülőterekre.

Davos invázió után / Elátkozott generáció

A világ egy háború árnyékában: egy invázió utáni Davos és egy szerencsétlen generáció Kínában...

Áremelések 2022: Egyesült Államok

Az Egyesült Államok Munkaügyi Statisztikai Hivatala szerint az előző 12 hónapban a fogyasztói árindex 8,5%-kal emelkedett, miután 2021 februárjától 2022 februárjáig 7,9%-kal nőtt.

A YEAR AGO: Önző karakterek a csapatban és a sportban

A csapatsport építésének módszertana jelentősen átalakult. A csapat már nem a legjobb játékosok egybeterelését jelenti, hanem sokkal inkább a csapatként valóban működni képes emberek összességét.

A legfontosabb szabadságolási időszak

Közel két év bezártság után, a COVID-19 végéhez közeledve egyre több menedzser kel útra és próbálja bepótolni az elvesztegetett időt.

Áremelések 2022

A Világbank közzétette, hogy a világméretű események milyen hatással lesznek számos iparágra az elkövetkező hónapokban és években.

Friss.

top.