test
Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

Egy méltányos kompenzáció hajnala (2. rész)

Ahogy az N.C.A.A. elindul az egyetemi sportolók kártalanítása felé vezető (kártalanító) úton, a megállapodás következményei még évekig visszhangozni fognak az egyetemi sportban.

Egy méltányos kompenzáció hajnala (1. rész)

Az amerikai egyetemi sportot örökre megváltoztató, mérföldkőnek számító döntés értelmében az N.C.A.A. 2,8 milliárd dolláros egyezségre jutott egy olyan perben, ami valószínűleg az egyetemi sport új korszakának lehetséges hajnalát jelzi.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

777 Partners: Kibogozhatatlan pénzügyek

A 777 Partners amerikai befektetési cég ellen az egyik hitelező, a Leadenhall Capital Partners olyan vádakat fogalmazott meg, amik kétségeket vetnek a cég pénzügyi feddhetetlenségére.

Akadozik a golf fejlődése

A golfban a hagyományok összefonódnak a modernitással, kihívások és lehetőségek szövevényét teremtve ezzel. A nemrégiben megrendezett Masters-torna ezt a kettőséget testesítette meg.

Visszavonul a kézilabdavilág két legnagyobb sztárja

Nikola Karabatic tavaly jelentette be visszavonulását, múlt héten pedig a kézilabdavilág másik nagyágyúja, Mikkel Hansen közölte a sportág rajongóival, hogy ő is szögre akasztja védjegyévé vált fejpántját.

Japán nagy hármasa: Baseball, futball és szumó

A japán sportipar dinamikus és sokoldalú ágazat, amelyben a hagyományos és modern sportok egyedülálló keverékét találjuk meg, és mind a helyi, mind a nemzetközi közönség körében nagy visszhangot vált ki.

The Big Three

A Disney, a Fox és a Warner Bros. Discovery merész lépést tett a tévézés megváltozott helyzetének kezelésére egy új, sportra összpontosító streaming szolgáltatás bevezetésével.

Deadspin halálspirál

A Lineup Publishing felvásárolta a sporthírek egyedi megközelítéséről ismert Deadspin weboldalt, ami egy újabb fejezetet jelent a sportújságírás területén igen befolyásos pozíciót elfoglaló cég fejlődéstörténetében.

Az angol futball kihívásai

A versenyszelleméről híres angol labdarúgás ijesztő kihívás elé állítja a kisebb klubokat, amelyek a pénzügyi fenntarthatóság és a sportsiker bonyolult kérdései között próbálnak eligazodni.

Sports Illustrated: Az ikonikus borítóktól a digitális korszakig

Sports Illustrated magazin egykor meghatározó ereje a sportdiskurzus területén mára jelentősen visszaesett.

Bizonytalan jövő elé néz az Everton és a Nottingham Forest

Az Evertont egykor magasan jegyezték a Premier League-ben, de most egy katasztrofális második pontlevonással találta szemben magát, ami súlyosbítja a korábbi rekordot jelentő 10 pontos büntetését.

Új mérföldkő a női főiskolai sportban

Az NCAA és az ESPN úttörő, nyolc évre szóló, évi 115 millió dolláros megállapodást jelentett be, amelynek keretében évente 40 egyetemi sportbajnokságot közvetítenek.

Friss.

top.