Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

Nagy szerződések, még nagyobb csalódások

A profi sportolók a világ legjobban fizetett emberei közé tartoznak. Magas fizetésük ellenére azonban nem minden sportoló teljesít az elvárt színvonalon.

Az „Én, Tonya” sztori

A Tonya Harding/Nancy Kerrigan botrány a versenysport számos fontos aspektusát tárta fel, például az etikátlan viselkedés hatásait a sportolók hírnevére és karrierjére.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Véget ért az Aussie Open

Tsitsipas feletti győzelmével Djokovic melbourne-i visszatérését tizedik címvédésével koronázta meg, ami egyben a 22. Grand Slam-győzelmét jelentette, és ötödik alkalommal emelte a világranglista első helyére.

TOP 10 cikkek 2022: #3

Mentális mentoring: az élsport új versenyterülete

TOP 10 cikkek 2022: #5

Supporter dömping és kiégések, avagy a Poszt-Tokió 2020-jelenség (1.epizód)

A sportfogadás üstökösszerű emelkedése az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államok nagy részén már legális a sportfogadás, így manapság már nem lehet úgy megnézni meccset, hogy azt ne árasztanák el fogadásra buzdító reklámokkal.

Amerikai európai futball

Roger Goodell, az NFL biztosa szombaton egy müncheni szurkolói fórumon elmondta, hogy a liga 2025-ig legalább négy mérkőzést hoz az országba.

Ki akarja Ronaldót?

Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondta volna önnek, hogy eljön azaz idő, amikor senkinek sem kell majd Cristiano Ronaldo, elhitte volna neki?

A YEAR AGO: STEP UP! – Mentális felkészítés a csapatsportban a magasabb szintű küzdelmekre, 4. epizód: A kontroll

Az edzőnek az első periódus végén objektíven kell értékelnie a teljesítményt, ami talán a legnehezebb kihívás egy újonc csapat esetében.

Egy újabb GOAT búcsúzik

Kevesebb, mint egy hónappal Serena Williams visszavonulása után Roger Federer is bejelentette, hogy véget vet kivételes karrierjének a teniszpályán.

Amikor nem a félidei show a fő attrakció

A Super Bowl Halftime Showja mindig is óriási jelentőségű esemény, és most ez a látványosság ismét eladó. Az Apple Music váltja fel a Pepsit elsődleges szponzorként.

Eurobasket meglepetés!

A Hernangómez testvérek, Willy a torna MVP-je és Juancho hét hárompontosa révén a héten negyedik Európa bajnoki címére vezették a spanyol válogatottat.

Friss.

top.