Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

GOAT: Simone Biles

26 évesen az olyan olimpikonok exkluzív legendás táborába tartozik, mint Usain Bolt vagy Michael Phelps. Simone Biles már most a valaha élt legnagyobb tornász.

Djokovics, az időtlen

Az elmúlt években a profi tenisz világában Novak Djokovics neve a kiválóság, a rugalmasság és a kőkemény elszántság szinonimájává vált.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Globális kiterjesztés: Az NFL multinacionális műsorszórási boomja

Egyre nagyobb a várakozás az NFL 2023-as szezonjának kezdete előtt, ugyanis az amerikai futball szerelmesei világszerte arra készülnek, hogy újra szemtanúi lehessenek a liga által ígért izgalmas meccseknek.

Korlátozott hozzáférés: Női labdarúgó-világbajnokság és frusztráció Ausztráliában

A női labdarúgó-világbajnokság a sydneyi olimpia óta a legjelentősebb sportesemény Ausztráliában, ám az ausztrál nézők számára megtekintése mégis kihívásnak bizonyult a kizárólagos közvetítési jogok miatt.

Megérkezett Victor Wembanyama

A hatalmas, 226 centis francia csodagyerek, Victor Wembanyama megérkezett az NBA-be, és a San Antonio Spurs csapatot erősíti a továbbiakban.

Hogyan vásárolt Szaúd-Arábia golfot (2. rész)

A PGA Tour játékosai izgatottan és aggódva fogadták a PGA Tour, a DP World Tour és a Szaúd-arábiai állami szuverén befektetési alap új vállalkozásának bejelentését.

Messi történelmi lépése

Lionel Messi pályafutása történelmi mérföldkőhöz érkezett, mivel minden idők egyik legnagyobb futballistájaként az Inter Miami CF csapatához csatlakozik.

Hogyan vásárolt Szaúd-Arábia golfot (1. rész)

Alig egy évvel ezelőtt a PGA „irracionális fenyegetésnek” bélyegezte a szaudi partnerségi megállapodást. Most a PGA Tour szégyentelenül összeállt azzal a ligával, amelyet egykor elítélt.

Bye Bye Benzema

Karim Benzema, a Real Madrid korábbi csapatkapitánya 14 szezon után búcsúzott el a madridi szurkolóktól, és 2025-ig szóló szerződést írt alá a Szaúd-arábiai Al-Ittihad nevű klubbal.

Bírói vita árnyékolja be az NBA Finals-t

A bíráskodás hírneve és hatása a kosárlabdában

E-sport: A megújulás lehetőségeinek keresése

Andy Miller, az NRG Esports elnöke úgy véli, hogy az e-sport jelenlegi helyzete nyitást jelent az új szervezetek számára, illetve lehetőséget a meglévő rajongók megtartására.

E-sport: Stagnáló növekedés és csökkenő nézettség

Mivel az e-sport bevételei elmaradtak a várakozásoktól, a csapattulajdonosok mostanra olyan gazdasági realitásokkal szembesültek, amelyek költségcsökkentő intézkedésekhez vezettek.

Friss.

top.