Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

Kezdőlap Sport

Az NBA vakcina vita

Bár az NBA kötelezővé tette az oltásokat a liga alkalmazottai számára, lehetetlen volt a játékosok 100 %-át beoltani.

STEP UP! – Mentális felkészítés a csapatsportban a magasabb szintű küzdelmekre, 3. epizód: „Team-oriented” személyiségtípusok a magasabb ligában

A rutin, a megszokott elemek és az ismert környezet az alapvető sikerkritériumai a "Team-oriented" típusú játékosoknak. Márpedig ezek közül egyik sem adott egy új bajnokságban.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

STEP UP! – Mentális felkészítés a csapatsportban a magasabb szintű küzdelmekre, 2. epizód: „Self-oriented” személyiségtípusok a magasabb ligában

Mivel a "self-oriented” sportolók számára az imázs rendkívül fontos, azt gondolnánk, hogy problémamentesen veszik az akadályt. Sajnos ez nem minden esetben igaz.

STEP UP! – Mentális felkészítés a csapatsportban a magasabb szintű küzdelmekre, 1. epizód: Alapok

Elérkeztünk ez első ellenőrzőponthoz, amikor számot kell vetni, hol is tartanak a csapatok. Mindez hatványozottan igaz azokra is, akik az adott bajnokságban egy szinttel feljebb kerültek.

Az amerikai Szuperliga dráma, 4. rész: A gazdagabbak még gazdagabbak, a szegények …

Ha megnézzük, mi maradt az egyetemi foci háza táján a Texas és az Oklahoma távozását követően, egyre inkább úgy tűnik, a populistáknak igazuk volt.

Az amerikai Szuperliga dráma, 3. rész: Semmi sem volt ugyanaz

A Texas és az Oklahoma SEC-hez csatlakozásáról szóló hír megdöbbentette a világot. Ha a hír önmagában nem is, a sebesség, amellyel az események lezajlottak, mindenképpen sokkoló volt.

Az amerikai Szuperliga dráma, 2. rész: „Ide a pénzt!”

Ahogy az egyetemi sport jövedelmezőbbé és professzionálisabbá vált, a tény, hogy az egyetemi sportolók nem tudnak profitálni fáradtságos munkájukból, egyre inkább tarthatatlanabb lett.

Az amerikai Szuperliga dráma, 1. rész: „The Power Five/One”

Az Európai Szuperligával kapcsolatban tárgyalt kérdések most különösen időszerűvé váltak az amerikai főiskolai futball tekintetében is.

Az ismeretlen kerékpáros

„Amikor áthaladtam a célvonalon, azt hittem, győztem” - vallotta be az ezüstérmes versenyző. Felvetődik a nyilvánvaló kérdés: hogyan történhetett ez?

Inner Saboteur

Mindig fontos szempont volt a sportoló „belső hangja”, de sosem helyeztek ekkora hangsúlyt arra, hogyan lehet ezeket nem csupán figyelmen kívül hagyni, hanem érdemben menedzselni is.

A szellemolimpia

„Ez a hely egy szellemváros. Lehangoló”. Ezek voltak az első sorok, amelyeket egy világbajnok sportoló munkatársam küldött, miután a napokban Tokióba érkezett...

EURO bajnokság – amerikai szemmel nézve

Nemrégiben Európába áttelepült amerikaiként érkezésem előtt csupán homályos ismereteim voltak az UEFA Európai Labdarúgó Bajnokságról… Azt kell, hogy mondjam, bizony kellemeset csalódtam!

Friss.

A legfontosabb menedzser tulajdonságok 2021-22 / 5. helyezett: Magabiztosság

A COVID-19 drasztikusan rendezte át az üzleti környezetet, és el lehet mondani, hogy a sikeres menedzser tulajdonságok most még fontosabbak, mint valaha voltak.

A P-érték, és ami mögötte van

A statisztikai adatok segítenek abban, hogy jobb döntéseket hozzunk, de akár tudományos felfedezésekhez is hasznosak lehetnek. A Brexit, majd Trump megválasztása azonban megrengette a közvélemény statisztikába vetett hitét.

Amikor a bolha aranyat ér – A tanácsadói tevékenység előretörése az alkatrészgyártás piacán

A nemzetközi szintű válságok minden esetben dinamizálják a tanácsadói tevékenységek piacát. Ez a folyamat ma már a legkisebb elemek, az alkatrészek gyártását sem kerülheti el.

Túl a halálon, túl önmagadon

A halál és a világjárvány mindannyiunkat másként érint. Reakcióink nemcsak személyiségünkből és tapasztalatainkból fakadnak, hanem azokból a kultúrákból is, amelyekben felnőttünk.

Az Entitled generáció

Az Entitled generáció nem segítséget, hanem elsősorban támogatást és tiszteletet, elismerést akar egy nehéz, kemény döntésekkel teli élet utolsó szakaszához.

top.