Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

Az angol futball kihívásai

A versenyszelleméről híres angol labdarúgás ijesztő kihívás elé állítja a kisebb klubokat, amelyek a pénzügyi fenntarthatóság és a sportsiker bonyolult kérdései között próbálnak eligazodni.

Sports Illustrated: Az ikonikus borítóktól a digitális korszakig

Sports Illustrated magazin egykor meghatározó ereje a sportdiskurzus területén mára jelentősen visszaesett.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Bizonytalan jövő elé néz az Everton és a Nottingham Forest

Az Evertont egykor magasan jegyezték a Premier League-ben, de most egy katasztrofális második pontlevonással találta szemben magát, ami súlyosbítja a korábbi rekordot jelentő 10 pontos büntetését.

Új mérföldkő a női főiskolai sportban

Az NCAA és az ESPN úttörő, nyolc évre szóló, évi 115 millió dolláros megállapodást jelentett be, amelynek keretében évente 40 egyetemi sportbajnokságot közvetítenek.

TOP 10 cikkek 2023: #3 GOAT: Simone Biles

26 évesen az olyan olimpikonok exkluzív legendás táborába tartozik, mint Usain Bolt vagy Michael Phelps. Simone Biles már most a valaha élt legnagyobb tornász.

TOP 10 cikkek 2023: #7 Az „Én, Tonya” sztori

A Tonya Harding/Nancy Kerrigan botrány a versenysport számos fontos aspektusát tárta fel, például az etikátlan viselkedés hatásait a sportolók hírnevére és karrierjére.

Hashimoto Daiki: Mindenki egyért, egy mindenkiért

A tokiói olimpia sztárja, Hashimoto Daiki világ- és olimpiai bajnok férfi tornász alig várta, hogy nyolc év után először vigye haza Japán csapataranyát.

Eden Hazard 32 évesen bejelentette visszavonulását

A Chelsea és a Real Madrid korábbi sztárja a közösségi médiában osztotta meg a döntését a szurkolókkal és a futballközösséggel.

Patrick Mahomes rekordot döntő szerződésmódosítása

Az NFL-szerződések világát is megdöbbentette Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs sztárirányítójának példátlan, 210,6 millió dolláros pénzügyi megállapodása.

GOAT: Simone Biles

26 évesen az olyan olimpikonok exkluzív legendás táborába tartozik, mint Usain Bolt vagy Michael Phelps. Simone Biles már most a valaha élt legnagyobb tornász.

Djokovics, az időtlen

Az elmúlt években a profi tenisz világában Novak Djokovics neve a kiválóság, a rugalmasság és a kőkemény elszántság szinonimájává vált.

Globális kiterjesztés: Az NFL multinacionális műsorszórási boomja

Egyre nagyobb a várakozás az NFL 2023-as szezonjának kezdete előtt, ugyanis az amerikai futball szerelmesei világszerte arra készülnek, hogy újra szemtanúi lehessenek a liga által ígért izgalmas meccseknek.

Friss.

top.