Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sport

Amerikai európai futball

Roger Goodell, az NFL biztosa szombaton egy müncheni szurkolói fórumon elmondta, hogy a liga 2025-ig legalább négy mérkőzést hoz az országba.

Ki akarja Ronaldót?

Ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondta volna önnek, hogy eljön azaz idő, amikor senkinek sem kell majd Cristiano Ronaldo, elhitte volna neki?

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A YEAR AGO: STEP UP! – Mentális felkészítés a csapatsportban a magasabb szintű küzdelmekre, 4. epizód: A kontroll

Az edzőnek az első periódus végén objektíven kell értékelnie a teljesítményt, ami talán a legnehezebb kihívás egy újonc csapat esetében.

Egy újabb GOAT búcsúzik

Kevesebb, mint egy hónappal Serena Williams visszavonulása után Roger Federer is bejelentette, hogy véget vet kivételes karrierjének a teniszpályán.

Amikor nem a félidei show a fő attrakció

A Super Bowl Halftime Showja mindig is óriási jelentőségű esemény, és most ez a látványosság ismét eladó. Az Apple Music váltja fel a Pepsit elsődleges szponzorként.

Eurobasket meglepetés!

A Hernangómez testvérek, Willy a torna MVP-je és Juancho hét hárompontosa révén a héten negyedik Európa bajnoki címére vezették a spanyol válogatottat.

Az érző Superman és a hús-vér Wonder Woman

Egyre inkább fókuszba kerül, hogy a sportoló is ember, és nemcsak versenyt akar nyerni, hanem boldog életre is vágyik.

A következő generáció vagy a következő GOAT?

A vasárnapi New York-i US Open győzelmével Carlos Alcaraz megszerezte első Grand Slam címét és a világranglista vezető helyét.

Mentális mentoring: az élsport új versenyterülete

Az élsportolók eredményének minimum 50%-a a mentális állapoton múlik. Mégis nagyon nehéz hátad fordítani a múltnak a tekintetben, hogy akkor a tökéletes mentális állapot elérése mégis mennyit ér...

SERENAde

Serena vitathatatlanul nagyobb hatással volt a teniszre, mint bármely más játékos. Federer, Nadal és Djokovic csodát tettek ugyan a sportággal, de nem forradalmasították úgy a játékot, mint Serena Williams.

Új kezekben az AC Milan / Túl könnyű labdák

1.2 milliárd euróért kelt el a legendás olasz csapat, a labdák a teniszvilág legaktuálisabb témaköre...

Még nincs veszve minden

Miután a Mercedes 2014 óta szinte egyeduralkodó volt a Forma-1-ben, az idei szezon elején szokatlan helyzetbe került.

Friss.

top.