Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Trending

Marvel, hibrid office és a jövő munkavállalója

Marvel dominancia a moziban, jóslat a jövő munkájáról, “on-site”: a nap lazításra - Három történet, amit ezen a héten követünk.

A világ előttünk: Hibrid munka

A munkavállalók körülbelül feleannyi időt szeretnének a munkahelyükön tölteni, mint a pandémia előtt, míg a munkaadók a négy napos munkahetet részesítenék előnyben a The Economist legújabb elemzései szerint.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

TOP 10 cikkek 2021: #8

A tipikus alkalmazotti hozzáállás vége

Be nem vált jóslatok – Meg nem valósult gazdasági előrejelzések 2021-ben, 2. rész

Noha sem a szakma, sem a munkáltatók nem tartották reálisnak, a „settenkedő fluktuáció” jelenség egy éve arra hívta fel a figyelmet, hogy a munkavállalók sokkal könnyebben hagyják majd el munkahelyeiket.

Be nem vált jóslatok – Meg nem valósult gazdasági előrejelzések 2021-ben, 1. rész

2021-re visszagondolva sok olyan „jóslat” született, amit szinte tényként közöltek világszerte a gazdasági elemzők. Azon felül, hogy ezek végül nem valósultak meg, bizony még köszönőviszonyban sem voltak a valósággal.

Sokba kerül a létezés manapság

2020 szeptemberében négyszer olcsóbb volt egy konténer szállítási költsége, mint 2021 szeptemberében. Logisztikai szakértők figyelmeztettek ugyan drágulásra, de hogy 1 év alatt megnégyszereződik az ár, arra kevesen számítottak.

TARRASCH07 és Q-GREEN A FIFA 2022 sikeréért

Az energiagazdálkodás hatékonyságának előtérbe kerülésével az építőipar felhasználói egyértelműen tolódnak a korszerű nanotechnológiai megoldások irányába.

Megugró infláció

Ha az az érzése, hogy mostanában minden drágább lett, ezzel valószínűleg nincs egyedül. Az infláció világszerte gyorsan növekszik.

Szélesedő horizont: Az automatizálás és a „hibrid” stratégiai tanácsadás

A tavalyi év komoly változásokat hozott az üzleti élet szereplői számára, ez a folyamat pedig az automatizálás területén jelenleg is nagy lendülettel zajlik.

Az okos házasság – 2. rész

A sportolók világa mindig is fontos volt az üzletemberek számára. Bár sokszor nincs direkt kapcsolat a két terület között, az átjárhatóság több szakmai területen is egyértelmű.

Eladáshelyi ösztönzés re-boot: Experience

Vissza a gyökerekhez? Megváltozott háttérrel, teljesen új dimenzióban lévő technikával és stratégiai tanácsadó szintre emelve érkezik meg az életünkbe az újraszabott eladásösztönzés.

Az okos házasság – 1. rész

A sportolók világa mindig is fontos volt az üzletemberek számára. Bár sokszor nincs direkt kapcsolat a két terület között, az átjárhatóság több szakmai területen is egyértelmű.

Friss.

Videójátékok és a metaverse

Az internet jövője, ahogyan Tim Sweeney, az Epic Games vezérigazgatója látja...

Tiszta kép – Az emberek új normája és a munkaerőpiaci emberi kapcsolatok, 1.rész

A proaktív menedzserek egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy meg kell tanulni együtt élnünk a COVID-19 vírussal. Érthető az elvárás, de mégis mit jelent ez az üzleti életben?

Harder Better Stronger: a Wall Street a filmvásznon

A tőzsde világa mondhatnánk izgalmas, de sokszor egyenesen kegyetlen. Hollywood számos alkalommal látott el minket érdekesebbnél érdekesebb antihősökkel a Wall Street-ről, közülük mutatunk most be néhányat.

Párizsba Porschéval menjünk! – A sportban alkalmazott komplex mentális mentoring

A komplex mentális mentoring ma még korlátozott mértékben érhető el a nemzetközi sportvilágban. Viszont ahol alkalmazzák, ott nagyon komoly eredményekkel bizonyít.

Marvel, hibrid office és a jövő munkavállalója

Marvel dominancia a moziban, jóslat a jövő munkájáról, “on-site”: a nap lazításra - Három történet, amit ezen a héten követünk.

top.