test
Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Trending

Az Európai Unió vámokat vet ki a kínai elektromos járművekre

A lépés célja, hogy megvédje az európai gyártókat az EU által tisztességtelennek ítélt versenytől, amely a kínai kormány által nyújtott jelentős támogatások miatt alakult ki.

Mistral: A mesterséges intelligencia európai kihívója

A feltörekvő francia mesterséges intelligencia start-up vállalat, a Mistral 600 millió eurót gyűjtött be a befektetők széles körétől.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A Hanesbrands 1,2 milliárd dollárért eladja a Champion üzletágat az Authentic Brands Groupnak

A Hanesbrands célja, hogy racionalizálja tevékenységét, és az alapvető belső ruházati márkákra összpontosítson.

Csökkenti a kamatlábakat az Európai Központi Bank

Az Európai Központi Bank csütörtökön jelentős politikai változást hajtott végre, és közel öt év óta először csökkentette a kamatlábakat.

Végre engednek a kiskereskedők?

Az inflációban megfáradt amerikai fogyasztók alacsonyabb árakért kiáltanak, a cégek és kereskedők pedig kezdik meghallgatni a vásárlók aggodalmait - báregyelőre csak szelektíven.

Modern, izgalmas és mobil!

A mobilházak piaca már régen túllépett a hagyományos „lakókocsi parkok” elméletén, és kínálatában megjelent az extra prémium, mely akár többmillió dolláros nagyságrendű árakkal bír.

Az OPEC termelésnövelési terve

Az OPEC Plus néven ismert, Szaúd-Arábia és Oroszország által vezetett csoport igyekszik stabilizálni a változékony piacokat és megnyugtatni az egyre elégedetlenebb termelőket.

Shein to Rain?

A Shein New York helyett inkább Londonba tervezi a tőzsdei bevezetést az amerikai-kínai feszültségek miatt.

A kínai kormány belépése a lakásválságba

A kínai kormány határozott lépést tett a tartós lakásválság közepette: országos tervet terjesztett elő az eladatlan lakásállomány felvásárlására és a jelzáloghitelekre vonatkozó szabályok enyhítésére.

Bezárnak az amerikai fogadási piacok?

Jelentős csapás érte az Egyesült Autóipari Dolgozók Szövetségét, az alabamai Tuscaloosa közelében lévő két Mercedes-Benz gyár dolgozói ugyanis a szakszervezeti képviselet ellen szavaztak.

UAW: A déli kampány kudarca a Mercedes-Benz gyáraiban

Jelentős csapás érte az Egyesült Autóipari Dolgozók Szövetségét, az alabamai Tuscaloosa közelében lévő két Mercedes-Benz gyár dolgozói ugyanis a szakszervezeti képviselet ellen szavaztak.

Vita a jegybank lehetséges kamatcsökkentéséről (2. rész): Nem, tartsuk magasan az árakat az infláció szabályozásához

A Federal Reserve kamatpolitikájáról folyó vita egyre hevesebb, a szakértők véleménye megoszlik arról, hogy a jegybanknak hamarosan csökkentenie kellene-e a kamatokat.

Friss.

top.