Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Trending

Bruttó adósság: Amerika növekvő adósságválsága

Hétfőn Amerika bruttó államadóssága először lépte át a 33 billió dollárt. Ez a jelentős mérföldkő élesen emlékeztet a nemzet ingatag költségvetési pályájára.

Sikerre tervezve! – A fürdő élmény és ami mögötte van

A fürdők energiakitettsége miatt magas szakmai színvonalú tervezésre van szükség, hogy hosszú távon fenntartható, hiba nélküli, víztakarékos, az egészséget sem veszélyeztető működést érjenek el.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Virágzik a kínai kozmetikai piac

A kínai gazdaság nehézségei közepette egy ágazat mégiscsak fényesen ragyog: a kozmetikai ipar.

Kroger: Opioidválság

A Kroger élelmiszerlánc 1,2 milliárd dollárt fizet az államoknak, helyi önkormányzatoknak és indián törzseknek, amiért hozzájárult az opioidjárvány terjedéséhez az Egyesült Államokban.

Elromlott a kábel? (2. rész): Patthelyzet

A Charter a Disneyvel való megegyezés érdekében olyan előfizetési csomagot javasolt, amely a hagyományos televíziós és a streaming alkalmazásokat is magában foglalja.

Elromlott a kábel? (1. rész): A hagyományos kábeltelevíziózás hanyatlása

A kábeltelevíziózás szeizmikus változás előtt áll az Egyesült Államokban, az iparág egyik legnagyobb szereplője, a Charter Communications pedig kemény üzenetet küldött partnereinek és befektetőinek.

Egy lehetséges sztrájk hatása az amerikai autóiparra és gazdaságra

A United Auto Workers sztrájk veszélye egyre valószínűbbé válik, ami aggodalomra ad okot az amerikai autóiparra és a gazdaság egészére gyakorolt hatásai miatt.

Detroit: Autóipari munkások sztrájkja fenyegeti az autógyártókat

A United Auto Workers szakszervezet és a három nagy detroiti autógyártó versenyt fut az idővel: kevesebb, mint két hét van arra, hogy a tárgyalások befejeződjenek az új munkaszerződésekre vonatkozóan.

Euróövezeti infláció

Az előrejelzésekkel ellentétben a fogyasztói árindex a várt csökkenés helyett tovább emelkedett az euróövezetben, és augusztusban 5,3 százalékos növekedési ütemet értek el az előző évhez képest.

Csata a sofőr nélküli taxik körül San Franciscóban

Az elmúlt évben San Francisco utcái futurisztikus látványossággá változtak, ahogyan a vezető nélküli robotaxik szelik át a várost elektronikus érzékelőik segítségével.

A vörös riadalom (2. rész): A kínai ingatlanpiac jövője

Kína ingatlanpiaca válaszúthoz érkezett és olyan példátlan kihívásokkal néz szembe, amelyek innovatív megoldásokat igényelnek.

A vörös riadalom (1. rész): Példátlan zűrzavar a kínai ingatlanpiacon

Kína egykor virágzó ingatlanpiaca, amely sokáig a gazdasági növekedés sarokköve volt, most példátlanul nagy zűrzavarban van, amelynek messzemenő következményei a gazdaság egészét fenyegetik.

Friss.

top.