Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Trending

Puha landolás (1. rész): A rugalmas amerikai gazdaság

Miközben a világgazdaság 2024-ben optimista kezdéssel, visszahúzódó inflációval és rugalmas növekedéssel jellemezhető, egy ország kiemelkedik meglepő erejével - az Egyesült Államok.

Elbocsátások a technológiai óriásoknál

Mark Zuckerberg 2023-at a „hatékonyság évének” nyilvánította, amire vállalata, a Meta, valamint a technológiai óriáscégek, az Amazon, a Google és a Microsoft több tízezer alkalmazott leépítésével reagált.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A kínai ingatlanbirodalom felbomlása

Az ingatlanba vetett hit elvesztése, amely egykor sok kínai család számára az elsődleges vagyonmegőrzési lehetőség volt, egyre nagyobb problémát jelent a politikai döntéshozók számára.

Tempus: A rákellátás átalakítása adatokon és innováción keresztül

A startupok nyüzsgő világában, ahol az ipari óriások gyakran a rivaldafényben állnak, létezik egy egészségügyi technológiai vállalkozás, amely csendesen átformálja a rákellátás világát.

A George Carlin Estate AI által generált különkiadás miatt perli a Dudesy podcastot

Az ikonikus humorista, George Carlin hagyatékának vagyonkezelője jogi eljárást kezdeményezett a „Dudesy” podcast írói, Will Sasso és Chad Kultgen ellen.

A Netflix blockbuster szerződése a WWE-vel

Úttörő lépésre szánta el magát a Netflix, amikor többmilliárd dolláros, 10 évre szóló szerződést írt alá a WWE kiemelt heti pankrációs műsorának, a „Raw”-nak a kizárólagos jogairól.

Csúcson az S&P

A pénzügyi piacok számára jelentős mérföldkőnek számít, hogy az S&P 500 index pénteken történelmi áttörést ért el, felülmúlva korábbi csúcsát és rekordmagasan zárt.

Kína gazdasági növekedése (2. rész): Stratégiák és következmények

Miközben Kína gazdasági kihívásokkal küzd, mind a rövid, mind a hosszú távú stratégiák kulcsfontosságúak az adósság, a lakásválság és a változó globális dinamika bonyolult terepén való eligazodáshoz.

Kína gazdasági növekedése (1. rész): Kihívások közepén

A kínai gazdasági növekedés ma számos kihívást takar, amelyek akár az ország fejlődését is akadályozhatják.

A DEI most már DOA?

A sokszínűség, egyenlőség és befogadás (DEI) kezdeményezések folyamatosan változó színterén az elmúlt években szeizmikus változás figyelhető meg, amely a vállalati kötelezettségvállalások alaposabb vizsgálatára késztet.

Beleharaptak az almába

Több mint egy évtizeden át az Apple volt a tőzsde vitathatatlan királya, pénteken azonban a Microsoft magához ragadta a hőn áhított koronát.

ASML: Európa válasza a Szilícium-völgyre

A chipgyártó eszközöket előállító holland ASML vállalat piaci értéke az elmúlt öt évben megnégyszereződött, ezzel pedig Európa legérékesebb technológiai cégévé vált.

Friss.

top.