Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Trending

Valódi problémák, valódi sérülések a hírnévben

Kalifornia ikonikus turisztikai és üzleti célpontjait, mint a hollywoodi dombok és a Szilícium-völgy, ma új képek váltják fel: a hajléktalanok és a féktelen bűnözés.

A YEAR AGO: Az őszinte mosoly mindent visz

Mondhatni, beindult az élet. Ám szó sincsen újrakezdésről, visszatérésről pedig végképp nem beszélhetünk. Új rendszerek alakultak ki, melyeket az emberek most már több, mint egy éve alkalmaznak.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A „megértett” művészek / Nagy olvasóközönség, nagyobb célok

A világjárványnak sok vesztese volt, de akadtak azért nyertesei is, ezek egyike a könyvek, azaz az olvasás újbóli felfutása.

Ez csak egy seb a testen: a közelgő “enyhe” recesszió

A közgazdászok előrejelzése szerint 2024-re a világ számos nagy gazdasága fog recesszióba kerülni. Mi az oka a konjunktúraciklus drámai felgyorsulásának?

Fókuszban a fejlesztés központú talent management

A talent menedzsment fókuszában ma újra a fejlesztés áll, az Európai Unió megtiltja a tengeren érkező olajimportot, és egy botrányos Bajnokok Ligája döntő... jövő heti cikkeinkből.

Új stratégiai üzleti pozíció a vírusválság után: Komplex munkaerő menedzselés

A pandémia következtében a mai munkaerő menedzsment egyik sarkalatos pontja mindenképp a „gépesítés”: a HR és az automatizálás közötti határvonal ma már szinte eltűnni látszik.

A gyógyszertári élmény digitalizálása

A gyógyszeripar 2022-ben válaszúthoz érkezett. Az iparág egyik legnagyobb kihívása ma a megfizethetőség és a hozzáférhetőség.

Fókuszban a kilógók kora

A generációs viselkedési trendek hatása a COVID utáni időszakban, interjútechnikák a Post-Covid időszakban egy tapasztalt fejvadásztól, áremelések az Egyesült Államokban, és egy szerencsétlen generáció Kínában...

Prevenció és kutatás a maximális teljesítményért – Európai premier Magyarországon

Magyarországon egy új, az emberek egészségügyi állapotát felmérő, azt hosszú távon menedzselni képes, amatőr és élsportolók számára egyaránt elérhető tudásközpont kezdte meg tevékenységét.

Fitten egy életen át!

A világjárvány első napjaitól eltérően 2022-ben sokkal kisebb kereslet mutatkozott a fitnesz jellegű termékek iránt, és sok ezzel foglalkozó cégnek újabb válsághelyzettel kellett szembenéznie.

Baby Blues

Fókuszban a babák: két üzleti történetet követtünk ezen a héten...

Fókuszban a prémium és tömeg stratégiai trendek

A gazdagok, akik nem költik a pénzüket, interjútechnikák a Post-Covid időszakban egy tapasztalt fejvadásztól, áremelések, és egy golfikon látványos bukása... jövő heti témáinkból.

Friss.

top.