Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Business

KezdőlapBusiness

Sztrájk Hollywoodban: Az írószövetség előzetes megállapodása

146 nap után végre felcsillan a remény a hollywoodi szórakoztatóiparban: a több mint 11000 forgatókönyvírót képviselő Writers Guild of America előzetes megállapodásra jutott a stúdiókkal.

NECM: Felelősséggel a szállítmányozásban

A legtöbb minőségi probléma egy szállítási feladat során a tervezési szakasz nem megfelelő elvégzése okán keletkezik. Ennek mentén az NECM elengedhetetlen eleme az egyértelmű felelősségvállalás.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Ghánai adósságválság

Ghána kormányzati szervei egyre nagyobb adósságot halmoznak fel több ezer vállalkozóval szemben: 1,3 milliárd dollárral tartoznak a cégeknek, ami elbocsátásokhoz és gazdasági zavarokhoz vezet.

Bruttó adósság: Amerika növekvő adósságválsága

Hétfőn Amerika bruttó államadóssága először lépte át a 33 billió dollárt. Ez a jelentős mérföldkő élesen emlékeztet a nemzet ingatag költségvetési pályájára.

Sikerre tervezve! – A fürdő élmény és ami mögötte van

A fürdők energiakitettsége miatt magas szakmai színvonalú tervezésre van szükség, hogy hosszú távon fenntartható, hiba nélküli, víztakarékos, az egészséget sem veszélyeztető működést érjenek el.

Virágzik a kínai kozmetikai piac

A kínai gazdaság nehézségei közepette egy ágazat mégiscsak fényesen ragyog: a kozmetikai ipar.

Hipercor: A spanyolországi kiskereskedelem képének átalakítása

Az innováció és a vevők elégedettsége iránti rendíthetetlen elkötelezettség, amelyek a Hipercort a spanyol kiskereskedelem óriásává tették.

Kroger: Opioidválság

A Kroger élelmiszerlánc 1,2 milliárd dollárt fizet az államoknak, helyi önkormányzatoknak és indián törzseknek, amiért hozzájárult az opioidjárvány terjedéséhez az Egyesült Államokban.

Elromlott a kábel? (2. rész): Patthelyzet

A Charter a Disneyvel való megegyezés érdekében olyan előfizetési csomagot javasolt, amely a hagyományos televíziós és a streaming alkalmazásokat is magában foglalja.

Elromlott a kábel? (1. rész): A hagyományos kábeltelevíziózás hanyatlása

A kábeltelevíziózás szeizmikus változás előtt áll az Egyesült Államokban, az iparág egyik legnagyobb szereplője, a Charter Communications pedig kemény üzenetet küldött partnereinek és befektetőinek.

Egy lehetséges sztrájk hatása az amerikai autóiparra és gazdaságra

A United Auto Workers sztrájk veszélye egyre valószínűbbé válik, ami aggodalomra ad okot az amerikai autóiparra és a gazdaság egészére gyakorolt hatásai miatt.

Detroit: Autóipari munkások sztrájkja fenyegeti az autógyártókat

A United Auto Workers szakszervezet és a három nagy detroiti autógyártó versenyt fut az idővel: kevesebb, mint két hét van arra, hogy a tárgyalások befejeződjenek az új munkaszerződésekre vonatkozóan.

Friss.

top.