Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Business

KezdőlapBusiness

Megtorlás?

A Starbucks december 9-én bezárja az első seattle-i telephelyét, ahol a dolgozók az év elején a szakszervezet mellett szavaztak.

Üres irodák

Azok a vállalatok, amelyek nehezen tudják megtölteni irodáikat, a helyiségek eladásával is gondban vannak.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Éltető víz? (2. epizód)

A közfürdők, medencék, mint veszélyes közegek – Vízösszetétel elemzés és szakértő tanácsadás az egészségért

Vigyázz a „sapkára”

Az Európai Bizottság átdolgozta a gázárplafon bevezetésére irányuló javaslatának néhány részletét, hogy enyhítse a szénhidrogén árának a piacokra gyakorolt hatását.

Olajstop

Az Ukrajna elleni orosz invázió miatti tartós áremelkedés után az olajárak végre alacsonyabb értékeken stabilizálódnak.

A jegymester bukása

A Ticketmaster, Amerika első számú online jegyértékesítője magára haragította a világ egyik leghangosabb rajongói csoportját. Ők a “Swifties”, Taylor Swift követői.

Katar: hivatalosan “nem menő”

Dua Lipa és Rod Stewart után, Shakira is úgy döntött, hogy a kritikák hulláma után ő is visszautasítja a szervezők ajánlatát a megnyitón való szerepléssel kapcsolatban.

Keep Calm and…?

"Az előttünk álló út kemény lesz, és rendkívül nehéz döntéseket igényel"- jelentette ki a gazdaság gyors zsugorodásával kapcsolatban Rishi Sunak brit miniszterelnök.

Az FTX halála

Az elismert és jól bevált kriptovaluta-tőzsde, az FTX csődöt jelentett, miután ügyfelei egy roham keretében több mint 6 milliárd dollárnyi pénzt vettek ki belőle.

A YEAR AGO: Változások kora – 2. epizód: A változás győztesei

Vannak azok az üzleti döntéshozók, akik komolyan gondolják a mondást, mely szerint „vagy előre haladunk, vagy hátra, de egyhelyben maradni biztosan nem lehet”.

…tette hozzá a vezérigazgató

Bár az amerikai munkaerőpiac erősödik, a cégek felsővezetői egyre többet beszélnek a közelgő recesszióról.

Erasmus a pandémia utáni EU-ban (2. rész)

Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programja az 1987-es indulása óta több mint 3,3 millió diák mobilitását segítette elő az európai közösségen belül.

Friss.

top.