Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Strategy

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 6. epizód: The Followers

Lojálisabb és stabilabb tud lenni, mint a legutóbb a munkaerőpiacra érkező The Ambitionists. A COVID-19 egyik közvetlen generációs hatásaként ennek a generációnak a felemelkedését várják a szakemberek.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 5. epizód: The Ambitionists

A világot ide nekem azonnal, mert megérdemlem! Nagyjából ezzel a világmegvaltó jelmondattal indult neki az üzleti világnak ez a generáció. Aztán jött a 2008-as válság...

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 4. epizód: The Diplomats

A COVID-19 válság legnagyobb nyertesének egyértelműen ez a generáció tűnt. Ehhez meg is volt minden adottságuk, a bökkenő csak az volt, hogy túlságosan elbízták magukat...

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 3. epizód: The Precisionists

Mivel ők Expert irányú generációként folyamatosan fejlesztik magukat, így még ha az első válságreakció nem is volt eredményes, tanulva a hibákból, a második már sokuknál hatékony és sikeres.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 2. epizód: The Authoritarians

A COVID-19 rájuk nézve jelentette az egyik legnagyobb veszélyt egészségügyileg. Emellett fontos azért is, mert ők azok, akik az igazi, gyökeres változásokat nagyon nehezen élik meg.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 1. epizód: Generációs számítások a stratégiában

Új sorozatunkban végigkövetjük, hogyan élik meg a különböző generációk az elmúlt másfél év utóhatásait.

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (6. epizód)

A tokiói olimpia mentális szempontból talán a legnagyobb kihívást jelentette úgy a sportolók, mint az őket új, egyedi eszközökkel és rendszerekkel felkészítő szakemberek számára is.

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (5. epizód)

Szokás volt mondani, hogy minden nagy vezető mellett ott áll a háttérben a párja. A modern üzletfejlesztésben a társ szerepe kezd átkerülni az üzletfejlesztő szakemberek kezébe.

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (4. epizód)

A COVID-19 során azok az üzletfejlesztők tudtak sikeresek maradni, akik még a legínségesebb időszakokban is megfelelő módon tudnak szelektálni a partnerek között.

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (3. epizód)

Azt már láttuk, hogy az üzletfejlesztő jó barát tud lenni. De milyen adagban jó ez a barátság az üzleti döntéshozóknak?

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (2. epizód)

A nagyon komoly kapcsolatokon alapuló üzletfejlesztéseket végző üzletfejlesztőkhöz nem egyszerű bejutni. Ahhoz hasonlatos ez kicsit, mintha fordítva ülnénk azon a bizonyos lovon...

Az üzletfejlesztő barát – Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (1. epizód)

Döntéshozatal során komoly tényező az üzletfelek egymáshoz fűződő emberi kapcsolata, ami számtalanszor felülírja a józan ész határait is. Az üzletfejlesztésben ez a faktor kiemelten fontos szereppel bír.

Friss.

A legfontosabb menedzser tulajdonságok 2021-22 / 5. helyezett: Magabiztosság

A COVID-19 drasztikusan rendezte át az üzleti környezetet, és el lehet mondani, hogy a sikeres menedzser tulajdonságok most még fontosabbak, mint valaha voltak.

A P-érték, és ami mögötte van

A statisztikai adatok segítenek abban, hogy jobb döntéseket hozzunk, de akár tudományos felfedezésekhez is hasznosak lehetnek. A Brexit, majd Trump megválasztása azonban megrengette a közvélemény statisztikába vetett hitét.

Amikor a bolha aranyat ér – A tanácsadói tevékenység előretörése az alkatrészgyártás piacán

A nemzetközi szintű válságok minden esetben dinamizálják a tanácsadói tevékenységek piacát. Ez a folyamat ma már a legkisebb elemek, az alkatrészek gyártását sem kerülheti el.

Túl a halálon, túl önmagadon

A halál és a világjárvány mindannyiunkat másként érint. Reakcióink nemcsak személyiségünkből és tapasztalatainkból fakadnak, hanem azokból a kultúrákból is, amelyekben felnőttünk.

Az Entitled generáció

Az Entitled generáció nem segítséget, hanem elsősorban támogatást és tiszteletet, elismerést akar egy nehéz, kemény döntésekkel teli élet utolsó szakaszához.

top.