Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Strategy

Lenyelni a prémium békát! – A prémium piac drasztikus átalakulása (1. rész)

A világ fizetőképes kereslete csaknem teljesen kettészakadni látszik. A már hosszabb ideje tartó folyamatnak a 2020-ban indult vírusválság tesz pontot a végére.

TOP 10 cikkek 2021: #1

Változások kora - 2. epizód: A változás győztesei

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

TOP 10 cikkek 2021: #3

Az üzletfejlesztő barát - Az üzletfejlesztés átalakulása a COVID-19 hatására (4. epizód)

TOP 10 cikkek 2021: #9

Középszerűség vagy idolizmus?

Változások kora – 3. epizód: Változni is ésszel szabad

Miért van az, hogy a változást sürgető menedzserek egy részére csak legyint az üzleti társadalom, és hogy vannak olyanok, akiknek a szavára kérdés nélkül nekilátnak a dolgok átrendezéséhez az emberek?

Változások kora – 2. epizód: A változás győztesei

Vannak azok az üzleti döntéshozók, akik komolyan gondolják a mondást, mely szerint „vagy előre haladunk, vagy hátra, de egyhelyben maradni biztosan nem lehet”.

Változások kora – 1. epizód: A változni nem akarók

A stratégia olyan időszakokban kimondottan fontos, amikor nem a „normális mederben” folynak az üzleti világ dolgai. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy most pontosan ezt a korszakot éljük.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 7. epizód: The Systemists

Azt már látni lehet, hogy a 2008 után születettek nagyon erős Expert vonásokat hordoznak majd magukon, és a rendszer, a szabályok fontos szerepet játszanak majd döntéseik során.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 6. epizód: The Followers

Lojálisabb és stabilabb tud lenni, mint a legutóbb a munkaerőpiacra érkező The Ambitionists. A COVID-19 egyik közvetlen generációs hatásaként ennek a generációnak a felemelkedését várják a szakemberek.

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 5. epizód: The Ambitionists

A világot ide nekem azonnal, mert megérdemlem! Nagyjából ezzel a világmegvaltó jelmondattal indult neki az üzleti világnak ez a generáció. Aztán jött a 2008-as válság...

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 4. epizód: The Diplomats

A COVID-19 válság legnagyobb nyertesének egyértelműen ez a generáció tűnt. Ehhez meg is volt minden adottságuk, a bökkenő csak az volt, hogy túlságosan elbízták magukat...

A Covid-19 hatása a különböző generációkra – 3. epizód: The Precisionists

Mivel ők Expert irányú generációként folyamatosan fejlesztik magukat, így még ha az első válságreakció nem is volt eredményes, tanulva a hibákból, a második már sokuknál hatékony és sikeres.

Friss.

Videójátékok és a metaverse

Az internet jövője, ahogyan Tim Sweeney, az Epic Games vezérigazgatója látja...

Tiszta kép – Az emberek új normája és a munkaerőpiaci emberi kapcsolatok, 1.rész

A proaktív menedzserek egyre inkább azon a véleményen vannak, hogy meg kell tanulni együtt élnünk a COVID-19 vírussal. Érthető az elvárás, de mégis mit jelent ez az üzleti életben?

Harder Better Stronger: a Wall Street a filmvásznon

A tőzsde világa mondhatnánk izgalmas, de sokszor egyenesen kegyetlen. Hollywood számos alkalommal látott el minket érdekesebbnél érdekesebb antihősökkel a Wall Street-ről, közülük mutatunk most be néhányat.

Párizsba Porschéval menjünk! – A sportban alkalmazott komplex mentális mentoring

A komplex mentális mentoring ma még korlátozott mértékben érhető el a nemzetközi sportvilágban. Viszont ahol alkalmazzák, ott nagyon komoly eredményekkel bizonyít.

Marvel, hibrid office és a jövő munkavállalója

Marvel dominancia a moziban, jóslat a jövő munkájáról, “on-site”: a nap lazításra - Három történet, amit ezen a héten követünk.

top.