Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

A year ago

KezdőlapA year ago

A YEAR AGO: OUT OF BOX, de most tényleg! – 1. epizód: Álmodozók és józanok

Sokan gondolják, hogy amúgy ők „out of box” módon gondolkodnak és dolgoznak. Pedig, ha valamikor, akkor most valóban szükség lenne az igazi megközelítést alkalmazni!

A YEAR AGO: Az őszinte mosoly mindent visz

Mondhatni, beindult az élet. Ám szó sincsen újrakezdésről, visszatérésről pedig végképp nem beszélhetünk. Új rendszerek alakultak ki, melyeket az emberek most már több, mint egy éve alkalmaznak.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A YEAR AGO: Amikor frusztrált vezet még frusztráltabbat

A szakértők szerint közel vagyunk, hogy életünk visszatérjen a normális kerékvágásba, csakhogy a szervezet tagjai azonban az elmúlt időszak minden frusztrációjával térnek vissza. Kezdjünk el aggódni?

A YEAR AGO: Önző karakterek a csapatban és a sportban

A csapatsport építésének módszertana jelentősen átalakult. A csapat már nem a legjobb játékosok egybeterelését jelenti, hanem sokkal inkább a csapatként valóban működni képes emberek összességét.

A YEAR AGO: Önző karakterek a csapatban, az üzleti életben

Mikor és milyen mértékben szabad csapatépítés során egy már létező csapatot átalakítani, és mikor kell úgy dönteni, hogy inkább egy vadonatújat hozunk létre?

A YEAR AGO: A tipikus alkalmazotti hozzáállás vége

Sokszor hangoztatjuk, hogy ha egy termékhez magas színvonalú szolgáltatást kapunk, akkor hajlandóak vagyunk szemet hunyni gyengeségeik felett. Mekkora ereje tud lenni egy-egy jó szónak ma?

A YEAR AGO: A színfalak mögött

Gyakran elfelejtjük, hogy a sportolók is emberek. A világjárvány mellett sok sportolónak számos egyedi kihívással is szembe kellett néznie, amelyek megnehezítették a munkájukat.

A YEAR AGO: A gonosz és a nem gonosz

A visszarendezésre fókuszáló cégek most minden nagyobb „cirkusz” nélkül véghez tudják vinni a legkínosabb változtatásokat is. A piac meghódítására készülő döntéshozók bátrabbak és proaktívabbak, mint korábban.

Friss.

top.