Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Human

Idolok nyomában (4.rész): Followers generáció (1997-2008)

A Followers korosztálynál nem tudnak idolként megmaradni azok, akik a társadalomért, a közjóért, a közösségért nem vállalnak felelősséget.

Idolok nyomában (3.rész): Ambitionists generáció (1985-1996)

Az HR piac legnagyobb változását, az idolizmus és talent management témák abszolút mértékben történő fókuszba kerülését egyértelműen ez a generáció motiválta.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Idolok nyomában (2.rész): Perfectionists generáció (1961-1972)

Ennek a generációnak megvolt a szépen felépített rendszere, amit tökéletesen, kiszámíthatóan nyomon lehetett követni, és nem akart semmilyen változást az idomizmus terén.

Idolok nyomában (1.rész): Diplomats generáció (1973-1984)

Az idolok mindig fontos szerepet játszottak az emberek életében, ez pedig hangsúlyozotton igaz az üzleti életre. Ha egy cég sikerességét vizsgáljuk, az idolizmus szerepe jelentősebb, mint valaha.

A kékgallérosok fizetésének változása 2022-ben

A szolgáltatói foglalkozásokban dolgozó magánszektorbéli munkavállalók kompenzációs költségei 2021 márciustól 2022 márciusáig 7,8 %-kal nőttek.

Fizetésháborúk – Tanácsadás és jog

Az árak mindenütt emelkednek, de a tudásközpontú pozíciókban ez a fizetésekre is elmondható. Ez a tendencia a tanácsadás, a könyvelés és a jog területén egyaránt megfigyelhető.

A YEAR AGO: Amikor frusztrált vezet még frusztráltabbat

A szakértők szerint közel vagyunk, hogy életünk visszatérjen a normális kerékvágásba, csakhogy a szervezet tagjai azonban az elmúlt időszak minden frusztrációjával térnek vissza. Kezdjünk el aggódni?

Kilógók kora (3. epizód): Nyertes kilógók

Egy válság esetén felértékelődik a reális gondolkodásmód és a hitelesség megléte. Minden korszaknak megvannak az elvárásai, melyek teljesülése mentén mondják valakire, hogy hiteles.

Kilógók kora (2. epizód): A generációs siker fordulópontja

Amikor a kilógók ráébrednek, hogy ez a generációjukba való beilleszkedés nem fog menni, akkor jön a nagy kérdés: összetörnek vagy a gázpedálra lépnek...

Interjútechnikák a Covid utáni időszakban (2. rész): A pályázó nézőpontja

Post-COVID interjú tippek egy tapasztalt fejvadásztól.

Kilógók kora (1. epizód): Generációs másság

A vírusválság legnagyobb nyertesei gondolkodásmódjukban, döntéshozatali mechanizmusukban ellentétes pólust képviselnek saját generációjukhoz képest. A „kilógók” új pályára állították saját karrierjüket.

Interjútechnikák a Covid utáni időszakban (1. rész): A toborzó nézőpontja

Post-COVID interjú tippek egy tapasztalt fejvadásztól.

Friss.

top.