Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Yousign: A dokumentumkezelés és az elektronikus aláírás forradalmasítása Franciaországban

A mai egyre inkább digitális világban a vállalkozások folyamatosan innovatív megoldásokat keresnek a működésük racionalizálására, a hatékonyságuk javítására és a biztonságuk fokozására. A francia székhelyű Yousign úttörő szerepet tölt be az elektronikus aláírás és a dokumentumkezelés területén. Az összetett adminisztratív folyamatok egyszerűsítése és az adatbiztonság garantálása iránti erős elkötelezettségével a Yousign úttörővé vált a francia technológiai iparban.

Innováció

A Yousignt 2013-ban alapította Luc Pallavidino és Antoine Louiset, két előrelátó vállalkozó, akik felismerték, hogy a dokumentumok és az aláírások kezelésének hatékonyabb és biztonságosabb módjára van szükség. Az évek során a vállalat piacvezetővé nőtte ki magát Franciaországban, és az ügyfelek széles körét szolgálja ki a kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig, a kormányzati szervezetektől a nonprofit társaságokig.

A Yousign egyik kiemelkedő jellemzője a felhasználóbarát és rendkívül biztonságos elektronikus aláírási platform. A vállalkozások gyorsan és biztonságosan írhatják alá, küldhetik el és követhetik nyomon a dokumentumokat online, kiküszöbölve így a papír alapú bürökrációs munkát és a hozzákapcsolódó költségek okozta gondokat. A Yousign megoldása megfelel az európai eIDAS-rendeletnek, biztosítva ezzel, hogy minden elektronikus aláírás jogilag is megfeleljen az összes kötelező érvényű előírásnak, ami kritikus tényező az Európai Unióban működő vállalkozások számára.

A Yousign emellett rendkívül sokoldalúnak bizonyult, mivel API-integrációs képességei lehetővé teszik az üzemek, szervezetek, intézmények stb. számára, hogy a platformot zökkenőmentesen beépítsék a már meglévő rendszereikbe. Ez a rugalmasság tette alkalmassá a Yousignt a működésük digitalizálására és az ügyfélélmény javítására törekvő szervezetek ideális választásává.

Biztonság

Az adatbiztonság mind a vállalkozások, mind az egyének számára kiemelt fontosságú, és a Yousign komolyan veszi ezt a felelősséget. A cég a legkorszerűbb biztonsági intézkedéseket alkalmazza az érzékeny adatok védelme érdekében. Platformjuk a legmagasabb biztonsági szabványokat követi, beleértve az ISO 27001 tanúsítást is annak érdekében, hogy minden dokumentum tökéletesen védve legyen az illetéktelen hozzáférés vagy a jogsértés ellen.

A Yousign emellett a dokumentumkezelés területén is vezető szerepet tölt be. Rendszeresen közzétesznek olyan értékes tartalmakat és forrásokat, amik a vállalkozásokat az elektronikus aláírás előnyeiről, a megfelelésről és a digitális dokumentum ökoszisztéma legjobb gyakorlatairól tájékoztatja. Ez a tudásmegosztás iránti elhivatottság nemcsak az ügyfeleik körében épített ki bizalmat, hanem az elektronikus aláírások szélesebb körű elterjedését is elősegítette a különböző ágazatokban.

A francia cég nemcsak Franciaországban forradalmasította a dokumentumkezelést és az elektronikus aláírást, hanem világszerte precedenst teremtett. Felhasználóbarát platformjuk, az adatbiztonságra helyezett hangsúly és a megfelelés iránti állhatatos elkötelezettségük a digitális munkafolyamatra áttérni kívánó vállalkozások számára a legmegfelelőbb megoldássá tette őket. A Yousign útja a kezdetektől az elektronikus aláírás területén piacvezetőként elért jelenlegi pozíciójáig, az innováció, az elhivatottság és a digitális korban a cégek, szervezetek, társaságok stb. változó igényeinek kielégítésére való fáradhatatlan összpontosítás erejéről tanúskodik.