Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sample Category Title

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

Elbocsátások a technológiai óriásoknál

Mark Zuckerberg 2023-at a „hatékonyság évének” nyilvánította, amire vállalata, a Meta, valamint a technológiai óriáscégek, az Amazon, a Google és a Microsoft több tízezer alkalmazott leépítésével reagált.

A kínai ingatlanbirodalom felbomlása

Az ingatlanba vetett hit elvesztése, amely egykor sok kínai család számára az elsődleges vagyonmegőrzési lehetőség volt, egyre nagyobb problémát jelent a politikai döntéshozók számára.

Tempus: A rákellátás átalakítása adatokon és innováción keresztül

A startupok nyüzsgő világában, ahol az ipari óriások gyakran a rivaldafényben állnak, létezik egy egészségügyi technológiai vállalkozás, amely csendesen átformálja a rákellátás világát.

A George Carlin Estate AI által generált különkiadás miatt perli a Dudesy podcastot

Az ikonikus humorista, George Carlin hagyatékának vagyonkezelője jogi eljárást kezdeményezett a „Dudesy” podcast írói, Will Sasso és Chad Kultgen ellen.

EGOT! (2. rész)

Sir Elton John elnyerte karrierje első Emmy-díját, ezzel ő lett a 19. ember, aki Emmy-, Oscar-, Tony- és Grammy-díjat is nyert – és ezzel elérte az úgynevezett EGOT-státuszt.

Sports Illustrated: Az ikonikus borítóktól a digitális korszakig

Sports Illustrated magazin egykor meghatározó ereje a sportdiskurzus területén mára jelentősen visszaesett.

A Netflix blockbuster szerződése a WWE-vel

Úttörő lépésre szánta el magát a Netflix, amikor többmilliárd dolláros, 10 évre szóló szerződést írt alá a WWE kiemelt heti pankrációs műsorának, a „Raw”-nak a kizárólagos jogairól.

Csúcson az S&P

A pénzügyi piacok számára jelentős mérföldkőnek számít, hogy az S&P 500 index pénteken történelmi áttörést ért el, felülmúlva korábbi csúcsát és rekordmagasan zárt.

EGOT! (1. rész)

Sir Elton Johnt már régóta élő legendaként tartjuk számon. Legújabb kitüntetésével múlt héten belépett az EGOT exkluzív klubjába, ezzel pedig ő a 19. művész, aki mind a négy nagy díjat (Emmy, Grammy, Oscar, Tony) bezsebelhette karrierje során.

Kína gazdasági növekedése (2. rész): Stratégiák és következmények

Miközben Kína gazdasági kihívásokkal küzd, mind a rövid, mind a hosszú távú stratégiák kulcsfontosságúak az adósság, a lakásválság és a változó globális dinamika bonyolult terepén való eligazodáshoz.

Friss.

top.