Budapest     Debrecen     Szeged     Miskolc     Pécs     Győr     Nyíregyháza     Kecskemét     Székesfehérvár     Szombathely     Szolnok     Érd     Tatabánya     Sopron     Kaposvár     Veszprém     Békéscsaba     Zalaegerszeg     Eger     Nagykanizsa     Salgótarján     Esztergom     Dunaújváros     Hódmezővásárhely     Szekszárd     

Sample Category Title

Sample post title 1

Sample post no 1 excerpt.

Sample post title 2

Sample post no 2 excerpt.

Feliratkozás.

Adja meg email címét, hogy hamarabb értesüljön a DECISION cikkeiről!

A jó művészek másolnak, a nagy művészek lopnak

A különbség aközött, hogy "kalapot emelünk" egy másik zenész előtt inspirációért, vagy hogy az ügyvédjük megvádol bennünket szerzői jogok megsértésével, hatalmas. Néha azonban elég pár millió dollár is...

A fellendülés után jön a…

A forrongó globális ingatlanpiac a lehűlés jeleit mutatja, mivel a kormányok világszerte emelik a kamatlábakat, és egyre nehezebb jelzáloghitelhez jutni.

Le Tour de Promise / Csúcson távozni / Fogolycsere

Új titánok rivalizálnak a kerékpár világában, Carlsen, a norvég sakkmester visszavonul a csúcson, fogolycsereként érkezhet haza orosz fogságból a kosárlabdasztár...

Üres lelátók

Július közepén az oregoni Eugene-ben rendezték meg a 2022-es atlétikai világbajnokságot, amely nagy vitát váltott ki az Egyesült Államokról.

A Fed kiigazít

A központi bankoknak van néhány eszközük az infláció elleni küzdelemre, ezek egyike a kamatlábak kiigazítása. A Fed pedig sokkal gyorsabban lép, mint az európai kollégája.

Ukrán krízis / Gazprom / Amazon Medical

A világ élelmiszerválsággal küzd, a Gazprom a Siemenst hibáztatja a gázellátásért, az Amazon klinikaláncba ruház be...

Céges fejlődés a vezetők karakterének árnyékában (5. epizód): Fejlődni mindig kell, most van is rá külön ok

Az Expert típus gondolkodásmódja a fejlődésről igen egyértelmű: egész életében fejlődnie kell az embernek. A tudását, szakmaiságát bővítenie kell, és ebben a kora sem állíthatja meg.

A YEAR AGO: Inner Saboteur

Mindig fontos szempont volt a sportoló „belső hangja”, de sosem helyeztek ekkora hangsúlyt arra, hogyan lehet ezeket nem csupán figyelmen kívül hagyni, hanem érdemben menedzselni is.

Run The World, Beyoncé!

Beyoncé nagy érdeklődéssel várt hetedik stúdióalbuma, a Renaissance, 6 évvel előző lemeze, a Lemonade után végre megjelent… egyúttal is sok-sok üzenettel.

SOLO!

A rivaldafényt nem mindenki szereti feltétlenül megosztani, és talán művészi szükségszerűségből, zenekari súrlódásokból, vagy egyszerűen csak a zsírosabb szerződések ígéretével inkább szólóban állnak a mikrofon elé.

Friss.

top.